Blogger Template by Blogcrowds.

Οινιάδες Μια Αρχαία Ακαρνανική Πολιτεία

Τίτλος: Οινιάδες Μια Αρχαία Ακαρνανική Πολιτεία (τετράγλωσσος ενημερωτικός οδηγός)
Συγγραφέας:
Γεώργιος Ν. Ρόμπολας
Επιστημονική επιμέλεια: Αλτάνιος Κλεισοβίτης
Έκδοση: Κέντρο Λόγου & Τέχνης "Διέξοδος", Μεσολόγγι 2016
Σελίδες: 103
ISBN: 978-960-98239-6-8
Τιμή στο βιβλιοπωλείο μας: 8,48€






Πρόκειται για έναν ενημερωτικό οδηγό στην ελληνική, αγγλική, γερμανική και γαλλική γλώσσα που έγραψε ο Κατοχιανός δάσκαλος, «εραστής και υπηρέτης» του αρχαιολογικού χώρου των Οινιαδών και του ομώνυμου Φεστιβάλ Γεώργιος Ν. Ρόμπολας.

Το άκρως κατατοπιστικό περιεχόμενο του βιβλίου συνοδεύεται από ογδόντα έγχρωμες φωτογραφίες και σκίτσα και εκδόθηκε με την χορηγική συνδρομή του «Κορδόσειου Κοινωφελούς Ιδρύματος».

Η «Διέξοδος» επιθυμώντας να συμβάλει περαιτέρω στην Παιδεία και τον Πολιτισμό της περιοχής αλλά και στην διατήρηση της ιστορικής μνήμης στις περιπτώσεις ομαδικ'ών επισκέψεων διαθέτει το βιβλίο εντελώς δωρεάν μέσω του Ιστορικού της Μουσείου και της Πολιτιστικής της Βιβλιοθήκης, του Πνευματικού Κέντρου Μεσολογγίου, της Αρχαιολογικής Εταιρείας, του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης αλλά και των σχολικών μονάδων ή εκδρομέων που οργανώνουν ομαδικές επισκέψεις στον χώρο.

Την επιμέλεια και συντονισμό της εκδόσεως είχε ο Αλτάνιος Κλεισοβίτης, τον γραφιστικό σχεδιασμό έκανε ο Παναγιώτης Γεωργακόπουλος ενώ η εκτύπωση πραγματοποιήθηκε στις τυπογραφικές εγκαταστάσεις των Αδελφών Ασημακόπουλοι.

(από την παρουσίαση του βιβλίου)

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα